ajakiri tellimine kontakt
Reklaam
 Ajakiri ilmub 4 korda aastas - märtsis, juunis, oktoobris, detsembris
 

Kalamehejutud, pildid ja kommentaarid on oodatud meie FB lehel

Nr 89 sisukord:
» TOIMETAJA LEHEKÜLG Ralf Mae

» VARIA Kala- ja kalastusuudiseid meilt ja mujalt

» LUGEJA KÜSIB Lugejad küsivad, Sander Sandberg, Tõnu Talvi ja Meelis Leivits vastavad

» VETEVALD Eestisse jõudis mõrukas. Sergei Põlme

» KOGEMUS Sügisene ahvena jigipüük jõgedel. Ralf Mae

» PÜÜGIPAIK Sügisene Hiiumaa on kalamehe paradiis! Ralf Mae

» SALMO ÕNGEKOOL Topsiõng: sügisesed edutegurid. German Sajapin

» PERSOON Madis Messimas: isetegemine on minu viis ennast teostada. Ralf Mae

» PÜÜGIPAIK Kümme sügisest lestakohta. Georg Semenovski

» KALAMEHE VARUSTUS Vöörimootor viib paadimehe mugavuse täiesti uuele tasemele. Ralf Mae

» PUTUKAKARP Toruputukad. Toomas Hango

» JUUBILAR Salmod tähistasid juubeleid. Ralf Mae

» VETEVALD Jõevähke hukutavad võõrvähid Eestis – inimese teadliku või teadmatu toimetamise tagajärg. Margo Hurt

» KALAMEHE VARUSTUS Üle 20 haugi päevas – võistluspüük Saadjärvel. Alexander Andrusenko

» VÕISTLUSED Narva Lõhe 2018. Endrik Tõnsberg
» KALARETK Kui kohapüügist isu täis saab... Erki Mäeväli

» KALASTAJA KÖÖK Keedutursk praepeekoni ja juurikatega. Hanno Kask

» KUTSELINE KALASTAJA Peipsi järvel jätkub koha- ja latikaaeg. Ralf Mae
» Eestikeelne kalandussõnavara sünnib ihtüoloogilise terminoloogia komisjonis. Ralf Mae
» Soome ja Rootsi suurim vikerforellikasvataja Nordic Trout
» AB plaanib Hiiumaa rannikumerre kalakasvandust. Tuuli Tammla

» MAAILM Kaks nädalat Norra Lapimaal. Gediminas Jürjo

» KALAMEES MUIGAB Anekdoote kaladest ja kalameestest

» ÜHEKSA KÜSIMUST

» ÜKS LUGU Tänased tõed. Ralf Mae

 
Hanno Kask

Kalakokad Kalastajaga



Kirjastus "Kalastaja Raamat" 2015
Maht: 160 lk.
Hind: 15 EUR

Lühikirjeldus:
"Kalakokad Kalastajaga" on emotsionaalne ja meeleolukas lugemine kokkadest nende köögis. Kalastaja käib koos fotograafiga erinevates Eestimaa paikades, kokkab koos kokkadega ja pildistab protsessi.
Kui ühelt poolt on see raamat kokkamisest ja sellest, kuidas kaladest süüa teha, siis teiselt poolt on tegemist raamatuga kalakokkadest. Mitte kokaraamat vaid kokkade raamat, ehkki sugugi kõik neist ei luba ennast kokaks nimetada. Raamat sellest kuidas inimesed kes fännavad head toitu ja söögitegemist, värskest kalast süüa teevad. Millised on nende tõekspidamised, lemmiktoidud ja valmistamise viisid, nipid, kokatarkused ning ka maailmavaade laiemalt. Kes eelistab lihtsat naturaalset kalamaitset, kes väärindab väheväärtuslikku kala, kelle toitude kreatiivseks jõuks on laiskus või kes liigub mängleva kergusega tipptasemel kokakunsti kõrgeimatel astmetel. Kõik nad teevad oma asja südamega.
Raamat ei ole klassikaline retseptiraamat vaid siin antakse edasi kalatoitude valmistamise ideid, viise ja nippe. Lisaks on palju pilte illustreerimaks kokkade tegevust ja toidu valmistamist. Kõik kalatoidud on kirjelduste järgi valmistatavad ja väga maitsvad. Kokkamine on põnev.

Sisukord:
Tanel Ojala kalaroad on näiliselt lihtsad, kuid sügava sisuga.
Avo ja Gerli Leok hindavad angersäga loomulikku maitset.
Jaanus Krassiga Pärnu Kalamajaka kohvikus kokkamas.
Meri toob toidu Tarmo ja Vilja Kõutsi lauale.
Raimo Kummer naudib naturaalset kalamaitset.
Boris Fursa meistriteosed mereandidest.
Elar Jürimäe ja Kohalik trotsivad soomuste lendamist.
Mari Värva peab elus edasiviivaks jõuks laiskust.
Urmas Kõrvas sööb kõike, mis maitseb.
Emmanuel Wille` ile meeldivad soolased toidud.

 

Tellimuse vormistamiseks täitke järgnevad väljad:

NB! *
tärniga märgitud väljad on kohustuslikud!

*ees- ja   perekonnanimi:    
*e-mail:
*telefon:
*aadress:
*linn/maakond/küla:
*postiindeks:
lisainfo:

 

   

NB! Kui soovite teha tellimust kingitusena kellelegi teisele, siis palun kirjutage tellija andmeteks (nimi, postiaadress) kingi saaja andmed, e-mail pange kindlasti aga enda oma, sest sellele saadame arve.

Tellimisinfo Kairi Tähe, GSM 53329770, kalastajapood[at]hot.ee