ajakiri tellimine kontakt
Reklaam
 Ajakiri ilmub 4 korda aastas - märtsis, juunis, oktoobris, detsembris
 

Kalamehejutud, pildid ja kommentaarid on oodatud meie FB lehel

Nr 64 sisukord:
» TOIMETAJA LEHEKÜLG
Ralf Mae

» ÄRITEKST
Ühe käru lugu: kevadtööd. Koit Maarand
» Jeanneau esitleb: MerryFisheri uued paadimudelid

» OMA SILMAGA
Räimepüük Tallinna lahel. Hanno Kask

» ÄRITEKST
Nord - paadid kodumaiselt tootjalt. Hanno Kask

» KALAKOTT
Minu esimene meriforellipüük. Maie Sell

» MEIE VETE PÜÜGIKALU
Ämmatapja, Peipsi forell, harjakala ehk lihtsalt kiisk. Leili Järv

» KOGEMUS
See saladuslik angerjas...Harri Nurk

» SALMO ÕNGEKOOL
Lihtkäsiõng ja suvine õngitsemine. Marko Abram

» PERSOON
Jaan Elgula igatseb Emajõge. Raimo Kummer

» MARCEL VAN DEN EYNDE SÖÖDAKOOL
Marceli söötadest võistlusõngitseja pilguga. Jaak Kask

» RENE MARTINI KARBIKOOL
Rakendused karbipüügil, II osa. Rene Martin

» ÄRITEKST
Salmo ja Okuma varustus jõeforellipüügiks. Rauno Klemm

» KALAD MEIE TOIDULAUAL
Pangasius. Süüa või mitte? Hanno Kask

» KALATEADUS
Rasvauime tähtsusest lõhilastel. Rauno Klemm

» Kuidas me Randeliga seenel käisime. Ralf Mae

» VÕISTLUSED
Lätis karbipüügivõistlusel. Marek Tammemägi

» KALASTAJA SUITSUKALAKOOL
Karpkalade suitsutamine. Hanno Kask

» VALUPUNKT
Ei Sindi paisule!

» VIITANETI VÕRGUKOOL
Võrgupüügist Soomes, V osa. Anneli Einman

» KALASPORT
Mis on casting? Allan Lahi

» VÕISTLUSED
Salaca Lasis 2012. Endrik Tõnsberg
» Võistlused lühidalt

» TOIMUMISED
Harrastuskalastusega tegelevad organisatsioonid kohtusid Kallisabal
» Balti kalaklubid kohtusid Riias. Endrik Tõnsberg

» ÄRITEKST
SeaBird Fisherman 12 kajakk. Endrik Tõnsberg

» MAAILM
Kalalkäik Navajo reservaadis. Toomas Mikkor

» KALAMEES MUIGAB
Kogunud Kaido Krass

» TÖÖRISTSÕNA
Kaido Krass
 
KALASTAJA SUITSUKALAKOOL
Karpkalade suitsutamine. Hanno Kask

Suur karp, kes on elanud puhtas vees ja hästi toitunud, on maitsev kala ning selle valmistamiseks on mitmeid erinevaid viise. Klassikaliseks retseptiks loetakse puuviljade ja maitsetaimedega täidetult ahjus küpsetamist, ent alternatiivina tasub kaaluda ka tervena (mitte selja poolt lahti lõigatuna) suitsutamist. Kuidas see täpselt käib ja mida kindlasti arvesse tuleb võtta, sellest loos lähemalt.


Kalastaja 64, lk 92–93